Den bristiske instruktør Sam Mendes har købt filmrettighederne til Flavia de Luce-serien!

Læs artiklen i 'Variety' her ...

Alan Bradley er fra Canada og har i mange år arbejdet inden for radio og TV, inden han i 1994 gik på pensiom. Han har desuden været formand for Saskatoon Writers i flere år, samt været medstifter af The Casebook of Saskatoon, en forening der er helliget studiet af Sherlock Holmes. Han startede med at skrive bøger for børn, og hans første voksenbog var Ms. Holmes of Baker Street, hvor han argumenterer for, at den berømte detektiv var en kvinde – en bog der vakte stort postyr ved udgivelsen. Alan Bradley bor på Malta sammen med sin kone og to udspekulerede katte.

Hans krimiserie om den unge nævenyttige og gammelkloge amatørdetektiv, Flavia de Luce, har opnået kultstatus verden over, og den er solgt til oversættelse i over 30 lande. I 2009 vandt hans første bog, Flavia de luce og hævneren fra Ulster, den præstigefyldte pris The Debut Dagger Award.

Bradley påstår selv, at Flavia de Luce pludselig dukkede op i hans fantasi , da han var ved at skrive en helt anden roman, og at hun simpelthen nægtede at forsvinde igen. Få hele historien i hans essay.

»Flavia de Luce slentrede ind i mit liv en vinterdag, satte sig på en klapstol og nægtede at flytte sig.«

Alan Bradley, om hovedpersonen i sin krimiserie