"Klassisk spændende konspirationsthriller. Blandingen af gåder, skattejagt,

hemmelige organisationer og politiske rænkespil fungerer perfekt."

Litteratursiden

Det forsvundne bibliotek

HAN VAR VOGTEREN. Arno Holmstrand er ved at dø. Hans liv bliver bragt til ende af en organisation, der har i sinde at få fat i de hemmeligheder, som Arno har brugt hele sit liv på at bevare: nemlig beliggenheden på det forsvundne bibliotek i Alexandria, og den viden det har gemt på i flere århundreder.

HUN FÅR ARVEN. Emily Wess’ liv er ved at blive ændret for altid. Det ene øjeblik er hun en ganske almindelig professor i historie, og det næste befinder hun sig på en rejse til verdens afsidesliggende hjørner belagt med mærkelige ledetråde, efterladt af hendes mentor, Arno Holmstrand.

DE VIL SLÅ IHJEL FOR MAGTEN. ’Rådet’ tørster efter magt og prestige. Deres korruption spreder sig fra højeste niveau i regeringen til de lejemordere de benytter til deres beskidte arbejde. De er villige til at slå ihjel for den uvurderlige viden, der er gemt i biblioteket. Og Emily Wess, har netop det de ønsker …

"En ny konspirations-thriller, der vil glæde enhver fan af Dan Brown og Sam Bourne.”

Lincolnshire Echo

“En helt ny vinkel på historien om det forsvundne bibliotek i Alexandria ... umulig at lægge fra sig og med en fantastisk slutning."

Bookoffers

”En fascinerende ny vinkel på et af verdens største mysterier, det forsvundne bibliotek i Alexandria. En gennemført debutroman, der er meget svær at lægge fra sig.”

James Becker, forfatter til The First Apostle

“En tempofyldt, underholdende og forrygende thriller.”

Goodreads.com

”Den perfekte sommerlæsning … virkelig god underholdning.”

Krimiforfatteren, Paul Charles