"Katie Hickman udfordrer sanserne, og fører dig ind i en helt ny verden ...

Super velskreven bog der kun kan anbefales."

Aniston

Det gyldne bur

hickman, gyldne, bur, harem, kærlighed, konstantinopel, sultan, eunuk, 1599

FORBUDT KÆRLIGHED OG FARLIGE HEMMELIGEDER!

London, 2008: Litteraturhistorikeren Elizabeth Stavely finder endelig et stykke af det dokument, hun har ledt efter. Et dokument, der er nøglen til en historie, der har været glemt i over 400 år.

Konstantinopel, 1599: Handelsfolk fra hele verden kappes om at vinde sultanens gunst og handelsrettighederne i det ottomanske rige. Iblandt dem er englænderen Paul Pindar, der har til opgave at overrække den teknikgale sultan et fantastisk, mekanisk ur. Pindar har to år tidligere mistet sin forlovede, Celia, der omkom ved et skibbrud. Men nu taler rygterne om sultanens nye favorit i haremmet, en lyshåret og blåøjet ung kvinde. Kan det være hende?

Imens finder et andet drama sted i haremmets skjulte verden. Sultanens mor, den øverste eunuk og sultanens tidligere favorit kæmper et dødbringende spil om magten over herskerens hjerte. Haremmets to nyeste piger prøver at navigere gennem en farlig labyrint af løgne og ældgamle hemmeligheder. De to kvinders historier flettes sammen på tværs af århundrederne, mens Elizabeth langsomt får løst gåden om Celias liv.

"Katie Hickman udfordrer sanserne, og fører dig ind i en helt ny verden ... Super velskreven bog der kun kan anbefales."

Aniston