Dukkeføreren

TÆNK HVIS EN PSYKOPAT HAVDE ADGANG TIL DINE INDERSTE TANKER ...

En mand og en kvinde mødes på et snusket hotelværelse. Reglerne er enkle: ingen navne, ingen personlige informationer – enhver detalje omkring deres liv er strengt forbudt. For hende er disse forbudte møder og tabubelagte seksuelle udskejelser præcis hvad hun har ledt efter: alt er præcis som i hendes fantasier.

Men det er netop det, der er problemet. Han forudser alle hendes tanker og udspiller hendes usagte fantasier ned til mindste detalje. Hans indsigt går langt ud over intuition; den er grænseoverskridende og decideret skræmmende.

Da det går op for psykologen Vera List, at to af hendes klienter, Lore og Elise, har et forhold til en mand ved navn Philip Krey, og at denne mand i stigende grad invaderer deres inderste tanker, begynder hun at mistænke ham for at have adgang til hendes arbejdsfiler.

Hun kontakter Marten Fane, tidligere politimand og specialist i at ’rydde op’ i ubehagelige situationer, og snart udspiller der sig et chokerende scenarie, der involverer forfærdelige psykologiske eksperimenter og noget der ligner en sporløs form for mord …

“Harpers evne til at drage læseren ind i sit spændingsfyldte plot og få en til at hige efter næste kapitel, er helt bestemt blevet overført til hans nye navn … du kommer til at læse bogen i én eller to omgange.”

Men Reading Books