"Er man til hemmeligheder, agentthrillers og til ikke at ane, hvad der egentlig foregår, men med en brændende lyst til at finde ud af det – så er ’Ekspatrioterne’ værd at tage med hjem."

Litteratursiden

Ekspatrioterne

STILFULD OG INTELLIGENT NEW YORK TIMES BESTSELLER

Kate Moore er en arbejdende mor, der kæmper for at få økonomien til at hænge sammen, opdrage sine børn, fastholde gnisten i sit ægteskab … og bevare en, i stigende grad, uudholdelig hemmelighed.

Så da hendes mand får tilbudt et indbringende job i Luxemburg, griber hun chancen for at forlade sit dobbeltliv og starte forfra. Hun genopfinder sig selv, som en ganske almindelig  udlandsamerikaner. Hun forsøger at navigere et sprog hun ikke kender, og laver typiske ting for en hjemme-gående husmor—legeaftaler, formiddagskaffe og uanede mængder vasketøj.

Alt imens arbejder hendes mand konstant, på et job som hun aldrig har forstået, for en bankklient som hun ikke må vide hvem er. Han er fraværende og undvigende og hun er ensom og keder sig.

Så ankommer et andet amerikansk par, men Kate mistænker dem for ikke at være hvem de siger de er, og hun bliver bekymret for, at hendes egen fortid vil indhente hende. Kate begynder at grave i lagene af løgne der omgiver hende, og hendes søgen bringer hende på sporet af falske kontorer, en skjult pistol, skuffeselskaber, en mystisk bondegård og nummererede konti med overvældende pengesummer … og et ufatteligt svindelnummer, der truer med at ødelægge hendes familie, hendes ægteskab og hendes liv.

”Begavet, intelligent spænding … utrolig god underholdning.” 

John Grisham

"Slutningen er ganske fascinerende med mange hemmeligheder, som skal afsløres ... Er man til hemmeligheder, agentthrillers og til ikke at ane, hvad der egentlig foregår, men med en brændende lyst til at finde ud af det – så er ’Ekspatrioterne’ værd at tage med hjem."

Litteratursiden.dk