DET FORSVUNDNE BIBLIOTEK

FØRSTE BIND

Arno Holmstrand er ved at dø. Hans liv bliver bragt til ende af en organisation, der har i sinde at få fat i de hemmeligheder, som Arno har brugt hele sit liv på at bevare: nemlig beliggenheden på det forsvundne bibliotek i Alexandria.

Emily Wess’ liv er ved at blive ændret for altid. Det ene øjeblik er hun en ganske almindelig professor i historie, og det næste befinder hun sig på en rejse til verdens afsidesliggende hjørner belagt med mærkelige ledetråde, efterladt af hendes mentor, Arno Holmstrand.

’Rådet’ tørster efter magt og prestige. De er villige til at slå ihjel for den uvurderlige viden, der er gemt i biblioteket. Og Emily Wess, har netop det de ønsker …

SLUTSTENEN SLUSTENEN

ANDET BIND

I den egyptiske ørken ligger en ældgammel nøgle, som kan låse op for et gnostisk mysterium, der har været holdt hemmeligt i næsten 2.000 år. I centrum står én af de vigtigste opdagelser i det tyvende århundrede: Nag Hammadi-kodekset, der blev gravet op i ørkenen i 1945, og som indeholder en hemmelighed, større end nogen kan forestille sig. 

En esoterisk sekt er villig til at gøre hvad som helst, for at få fingrene i nøglen til mysteriet og den utrættelige Dr. Wess og hendes mand Michael Torrance, drages ind i et nyt spind af hemmeligheder og foruroligende afsløringer …