"Det er simpelthen en overordentlig morsom og intelligent roman med den skønneste lille detektiv, man kan tænke sig, og romanen har allerede vundet den fornemme pris: The Debut Dagger Award."

Metroxpress ★★★★★

Flavia de Luce og hævneren fra Ulster

Flavia, Bishop's Lacey, England, mord, krimi, gift

ANARKI, MORD OG FRIMÆRKER!

England, 1950. Flavia de Luce bor med sin excentriske familie i et gammelt skrummel af et landsted. Hendes mor er død, faren er distræt og hendes to storesøstre bruger al deres tid hhv. på at spejle sig og læse, og de synes begge, at Flavia er irriterende og sær. Flavia er også ret sær. Hun interesserer sig for kemi, og tilbringer dagevis i det gamle victorianske laboratorium i en afkrog af huset, hvor hun fremstiller gift for sjov.

En dag finder hun på dørtrinnet en bekkasin med et frimærke spiddet på sit næb, og samme aften får hendes far besøg af en mystisk fremmed. Næste morgen ligger den fremmede døende i agurkebedet, og Flavia beslutter, til stor irritation for politiet, at opklare mordet. Sporene leder hende til en ny forståelse for sin far og afdækker en mørk historie fra hans skoletid – en historie, der handler om mord, tyveri og anarkistiske frimærkesamlere …

Hævneren fra Ulster er første del af en serie med den unge, charmerende og lidt nævenyttige Flavia de Luce i hovedrollen. Hun er en uimodståelig ny detektiv, der har en skæv og nørdet indfaldsvinkel til tingene, og historierne er lunt og underfundigt fortalt.

Flavia har sin egen fanside på internettet og bøgerne er solgt til oversættelse i 31 lande.

Den bristiske instruktør Sam Mendes har købt filmrettighederne til Flavia de Luce-serien!

Læs artiklen i 'Variety' her ...