"Jeg er imponeret. Det er en topspændende krimi med gode personer og godt miljø."

Sara Blædel

Forkynderen

TO MYRDEDE KVINDER ... TO HEMMELIGE LIV ... ET CHOKEREDE PSYKOLOGISK SPIL

Thorkild Christensen er præst i den lille landsby Roslinge, og en morgen findes hans kone, Karen, myrdet. Hendes død sender ham på opdagelse gennem hendes liv – et liv, som han hurtigt indser, han overhovedet ikke kender noget til. Da Frank Andersens søster, enspænderen Sanne, også bliver myrdet, forsøger Frank at finde ud af hvem hans søster egentlig var. Han opdager dimensioner, han ikke var klar over hun havde, og han fortæres af tanken om hævn.

Thea Krogh er kriminalinspektøren, der forsøger at optrævle mysteriet om de to mord. Hun fordyber sig i sagen og landsbylivet, men sandheden bliver ved med at være lige uden for rækkevidde. Hvad er det, hun ikke kan få øje på? Er der en forbindelse mellem de to mord og i så fald, hvad går dette dødelige spil ud på?

Forkynderen udforsker kærlighed, skyld, skam og tilgivelse, landsbylivet, sammenholdet og ensomheden. Den udforsker, hvordan en fortælling kan have indflydelse på et menneskes liv; hvordan vi ser os selv, hvordan andre ser os, om vi overhovedet virkelig kender hinanden, og om hvordan det er muligt at miste forbindelsen til nogen, som vi ser hver eneste dag.

"Der er ingen tvivl for undertegnede, at Danmark atter kan prale med et nyt og spændende forfatterteam, som gerne vil prøve nye måder at skrive en psykologisk spændingsroman på. Forkynderen får de varmeste anbefalinger." 

Krimicirklen

"Forkynderen er velfortalt med elegante detaljer, troværdige dilemmaer mellem motiv og mulighed, og det er simpelthen en virkelig god, sine steder endda tankevækkende krimi, der holder sine læsere solidt fast."

Alt for damerne ★★★★