Ægtepagten

TIL DEN UNGE KVINDE, DEN GIFTE KVINDE, MODEREN, SINGLEKVINDEN, KARRIEREKVINDEN OG DEN MODNE KVINDE

Ægtepagten er en unik historisk, kærlighedsroman. Det er sjov, sexet og storartet underholdning, der efterlader læseren bevæget og som ikke er set før. En moderne og mere vovet Jane Austen i svenske omgivelser!

I december 1880 møder Beatrice Löwenström Seth Hammerstaal i operaen i Stockholm. Hun lever et liv i det svenske borgerskab under opsyn af sin strikse onkel og hans familie. Seth er byens efterstræbte og karismatiske ungkarl – en af Sveriges rigeste mænd, som er kendt for at bryde reglerne.

Efter deres første mode støder de kontinuerligt på hinanden i Stockholms selskabsliv. Seth er fascineret af Beatrices intelligens og uforbeholdenhed, og hun er anderledes end alle andre kvinder han har mødt. Deres følelser for hinanden vokser, men snart går det op for Beatrice og Seth at deres situation er langt mere kompliceret end en lidenskabelig romance. Visse personer i Beatrices liv har nemlig indgået aftaler og lagt helt andre planer for hendes fremtid, og heri indgår hverken frihed, lykke eller Seth …

<

"Gaven til hende der nyder store doser af romantik men finder, at Austen og Cartland mangler noget."

Bogvægten.dk