"Ganske enkelt umulig at lægge fra sig."

Alt for damerne ★★★★★

Hvor intet kan røre dig

HENDES INSTINKT SIGER, AT HUN SKAL SØGE TILFLUGT I SIT EGET HJEM ... MEN DET ER DET SIDSTE STED, HUN KAN VIDE SIG SIKKER.

Lisa, mor til femårige Anouk, befinder sig i den værst tænkelige situation: Hun bliver taget som gidsel i sit idylliske, afsidesliggende hjem, af den kvindefjendske morder Mick Kreuger, som er flygtet fra en psykiatrisk afdeling.

Da Senta van Dijk kører op til Lisas hus for at spørge om vej, ser hun situationen gennem vinduet, og får øjenkontakt med en forslået og tydeligt skrækslagen Lisa. Dette splitsekund giver Lisa håb, og hun bliver overbevist om, at hjælpen er på vej.

Men Lisa ved ikke, at Senta kører galt og vågner op på hospitalet, uden nogen hukommelse om hændelsen. Mens Senta kæmper for at huske hvad der lå forud for ulykken, må Lisa gøre alt hvad hun kan for at beskytte sig selv og sin datter mod den voldelige psykopat ...

"Umulig at lægge fra sig."

Cosmopolitan

"En virkelig intens og meget spændende læseoplevelse, som på alle måder kan anbefales. Desuden håber jeg meget på, der snart bliver oversat flere af Simone van der Vlugts værker. Jeg har i hvert fald på ingen måder læst det sidste fra hendes hånd."

Boghjørnet.dk