"Norsk Glasnøgle-vinder ved hvad han skriver og taler om ... Kan klart anbefales."

Politiken ♥ ♥ ♥ ♥

Hulemanden

DENNE GANG KOMMER DØDEN TIL WILLIAM WISTINGS EGET NABOLAG …

Blot tre huse fra efterforskningsleder William Wistings eget hjem, har en mand siddet død foran sit tv i fire måneder. Intet tyder på, at der ligger noget kriminelt til grund for dødsfaldet. Viggo Hansen var et menneske, der ikke blev set, selvom han levede midt blandt andre mennesker. Dødsfaldet får ingen overskrifter i aviserne, men noget ved sagen vækker nysgerrigheden hos Wistings journalistdatter, Line. Hun vil lave et nyskabende portræt af en helt ukendt person.

Men netop som Line går i gang med sine undersøgelser, får politiet melding om et andet dødsfald. En mand bliver fundet på en granplantage, og han bærer præg af, at have ligget der længe. Et opsigtsvækkende fund på den døde bliver indledningen til en af de største menneskejagter i norsk kriminalhistorie. Det eneste der kan hindre politiet i deres efterforskning er hvis pressen får nys om det, der er under opsejling.

"Velskrevet, svær at slippe og med en opsigtsvækkende og dramatisk finale."

Weekendavisen

"Femte bind i serien om enkemand og efterforsker William Wisting er præcis lige så spændende som de tidligere ... Sproget fungerer rigtig godt, og man føler virkelig, at man er sat godt ind i efterforskningsarbejdet."

Litteratursiden