Kommer snart

DEN FORBUDTE PAGT -- 5. oktober 2017 --

Den sidste bog i Nancy Bilyeaus trilogi om den dominikanske nonne Joanna Stafford, der kæmper for kristendommens overlevelse under Reformationen i England.

Henrik d. 8’s Palace of Whitehall er det sidste sted i verden den dominikanske nonne, Joanna Stafford, har lyst til at være. Siden hendes priorat blev udryddet har Joanna levet et stille liv med at væve gobeliner og langt væk fra farlige konspirationer. Men dette ændrer sig, da kongen bliver interesseret i hendes væverier, for en hidkaldelse fra kongen kan ikke afslås.

Med en nådesløs monark, der er blevet træt af sin fjerde kone, og amoralske adelsmænd, der drives af skjulte dagsordener, bliver Joanna viklet ind i Tudor hoffets politiske spil. Hendes gode veninde, Catherine Howard, rygtes at være kongens svigerinde, og Joanna er fast besluttet på at beskytte hende mod at blive kongens næste kone – og offer. Alt imens forsøger Joanna at forstå sine følelser for de to mænd i hendes liv: vægteren Geoffrey, der reddede hendes liv, og munken Edmund, som hun ikke kan glemme.

I en verden fuld af royale banketter, ridderturneringer, sørejser og henrettelser på Tower Hill, bliver Joanna nødt til at vælge sin fremtid: nonne eller kone, spion eller loyal undersåt, rebel eller hofdame.

HÆVNENS SVÆRD -- 10. oktober 2017 --

Anden del af Jack Ludlows farverige og handlingsspækkede trilogi om Rom.

Rom har mistet sin største kriger; Aulus Cornelius er død. Folket hylder ham som en helt, men guvernør Flaminius’ forræderi hænger stadig i luften. Aulus’ død har overladt et stort ansvar til hans sønner Quintus og Titus. Mens Titus sværger hævn over Flaminius, og stræber efter at blive en stor general som sin far, vælger Quintos at gå ind i politik – med hjælp fra Lucius Falerius, der nu er den mest magtfulde senator i Rom.

På trods af sin velstand plages Lucius af den profeti, der binder hans skæbne til Aulus’. Han oplærer sin søn, Marcellus, i at udnytte sin magt, alt imens han manipulerer Cornelius-familien, for at styrke sin egen dagsorden.

Imens grubler den unge Aquila over sin mors afsløring på hendes dødsleje. Med intet andet end sine minder og en mystisk ørneamulet i sin besiddelse, slutter han sig til en gruppe lejesoldater, og helt uforvarende ender han midt i et slaveoprør, der fører ham et skridt tættere på sin skæbne. En skæbne, der er tæt forbundet med den Romerske Republiks.

BAG FACADEN -- 12. oktober 2017 --

Den uafhængige efterfølger til Rachel Abbotts bestseller KUN DE USKYLDIGE, med politikommisær Tom Douglas.

Da Olivia Brookes tilkalder politiet og fortæller, at hendes mand er stukket af med hendes børn, er hun sikker på, at hun aldrig vil se dem igen. Og hun har god grund til at frygte det værste, for det er ikke den første tragedie Olivia har oplevet i sit liv.

To år senere tilkaldes politikommissær Tom Douglas for at efterforske familien Brookes igen, men denne gang er det Olivia selv der er forsvundet. Beviserne tyder på, at hun og børnene befandt sig i familiens hjem samme morgen. Men bilen står i garagen, og hendes pung og mobiltelefon ligger i tasken på køkkenbordet.

Politiet vil starte en eftersøgning gennem medierne, men hvert eneste foto af Olivia og børnene er blevet fjernet fra fotoalbummer, computere og telefoner. Og så finder de blodet …

 

»Anbefal den til din bedste ven og din læsegruppe – du vil få lyst til at diskutere den med alle du kender.«

– Elizabeth Haynes

»Rachel Abbott vil få dig til at gætte langt ud på natten, og når du endelig tror du har regnet den ud, kan du starte forfra! Sandheden er, at du vil elske denne bog.«

– Suspense Magazine