Kommer snart

KUN DE USKYLDIGE -- 30. marts 2017 --

Første bog i den internationale bestsellerkrimiserie med politikommissær Tom Douglas

En mand er død. Morderen er en kvinde. Men hvilke hemmeligheder gemmer sig under overfladen, der er så forfærdelige at en mand måtte dø?

Da Laura Fletcher vender tilbage til sit hjem i Oxfordshire, og finder en horde af journalister foran porten, ved hun straks, at der er noget helt galt. Hun modtager den chokerende nyhed, at hendes mand er blevet brutalt myrdet, og ifølge politikommissær Tom Douglas er der ingen tvivl om, at morderen er en kvinde.

Laura er fanget i et ægteskab der har ført hende fra glamourøst femstjernet luksus i London, Venedig og Positano, til et dystert og faldefærdigt gods i det landlige Oxfordshire, og hun har lært at holde sine hemmeligheder tæt ind til kroppen. Men der er især én hemmelighed hun aldrig har delt med nogen, og hun er ikke alene. Det ser nemlig ud til, at alle kvinderne i hendes mands liv har noget at skjule.

 

"En altopslugende psykologisk thriller, der vil tage pusten fra dig. Et must-read for enhver krimielsker." – Goodreads ★★★★★

”KUN DE USKYLDIGE er ikke en helt almindelig krimi. Der gemmer sig meget mere end man tror, under over aden i denne bog.” – Bibliophile Book Club ★★★★

”Dybt fascinerede og fængslende læs- ning, fyldt med dunkle motiver
og iskold ondskab.”
– Amazon ★★★★

”Abbott har omhyggeligt skabt en verden af mystik, fordærvelse, sex, vold, manipu- lation og intriger med så mange lag, at man uden tvivl vil nå helt til den allersid- ste side før man forstår og værdsætter kompleksiteten i historien.” – Writing on the Rocks

DEN FORBUDTE PAGT -- 7. september 2017 --

Den sidste bog i Nancy Bilyeaus trilogi om den dominikanske nonne Joanna Stafford, der kæmper for kristendommens overlevelse under Reformationen i England.

Henrik d. 8’s Palace of Whitehall er det sidste sted i verden den dominikanske nonne, Joanna Stafford, har lyst til at være. Siden hendes priorat blev udryddet har Joanna levet et stille liv med at væve gobeliner og langt væk fra farlige konspirationer. Men dette ændrer sig, da kongen bliver interesseret i hendes væverier, for en hidkaldelse fra kongen kan ikke afslås.

Med en nådesløs monark, der er blevet træt af sin fjerde kone, og amoralske adelsmænd, der drives af skjulte dagsordener, bliver Joanna viklet ind i Tudor hoffets politiske spil. Hendes gode veninde, Catherine Howard, rygtes at være kongens svigerinde, og Joanna er fast besluttet på at beskytte hende mod at blive kongens næste kone – og offer. Alt imens forsøger Joanna at forstå sine følelser for de to mænd i hendes liv: vægteren Geoffrey, der reddede hendes liv, og munken Edmund, som hun ikke kan glemme.

I en verden fuld af royale banketter, ridderturneringer, sørejser og henrettelser på Tower Hill, bliver Joanna nødt til at vælge sin fremtid: nonne eller kone, spion eller loyal undersåt, rebel eller hofdame.

HÆVNENS SVÆRD -- 28. september 2017 --

Anden del af Jack Ludlows farverige og handlingsspækkede trilogi om Rom.

Rom har mistet sin største kriger; Aulus Cornelius er død. Folket hylder ham som en helt, men guvernør Flaminius’ forræderi hænger stadig i luften. Aulus’ død har overladt et stort ansvar til hans sønner Quintus og Titus. Mens Titus sværger hævn over Flaminius, og stræber efter at blive en stor general som sin far, vælger Quintos at gå ind i politik – med hjælp fra Lucius Falerius, der nu er den mest magtfulde senator i Rom.

På trods af sin velstand plages Lucius af den profeti, der binder hans skæbne til Aulus’. Han oplærer sin søn, Marcellus, i at udnytte sin magt, alt imens han manipulerer Cornelius-familien, for at styrke sin egen dagsorden.  

Imens grubler den unge Aquila over sin mors afsløring på hendes dødsleje. Med intet andet end sine minder og en mystisk ørneamulet i sin besiddelse, slutter han sig til en gruppe lejesoldater, og helt uforvarende ender han midt i et slaveoprør, der fører ham et skridt tættere på sin skæbne. En skæbne, der er tæt forbundet med den Romerske Republiks.

SOV GODT, MIN ELSKEDE -- 5. oktober 2017 --

Den uafhængige efterfølger til Rachel Abbotts bestseller KUN DE USKYLDIGE, med politikommisær Tom Douglas.