Krigerne

ANDEN DEL AF DEN FANTASTISKE TRILOGI OM BRØDRENE HAUTEVILLE

Italien, det 11. århundrede. Det byzantinske rige kontrollerer det meste af Europa med hård hånd, men den indfødte befolkning er ved at være restløs. Arduin af Fassano har lombarderne og normannerne under sin kommando — de er lejesoldater for den unge og driftige byzantinske general, Michael Doukeianos.

Men Arduin mener det er på tide at gøre oprør mod det østlige kejserrige, og sammen med sine lombardiske brødre tage det frodige Apulien tilbage.

En vigtig by i dette oprør er fæstningen Melfi. General Doukeianos udpeger Arduin til at beskytte byen, uvidende om hans forestående forræderi. Til at bevogte denne bastion hyrer Arduin de mest frygtede af alle de vestlige soldater: Normannerne.

Under ledelse af Rainulf Drengot og hans højre hånd William de Hauteville, den ældste af de kampdygtige Hauteville brødre, er disse mænd Arduins bedste håb om at besejre det mægtige byzantinske rige …

“En spændende og uforudsigelig historie om erobring.”

The Bookbag

"... interessante beskrivelser af slag, forklaringer på våbenbrug og en grundig indføring i syditaliensk politik i det 11. århundrede ... Og så laver Ludlow en fin drejning sidst i historien, som åbner for nye takter i bind tre."

Litteratursiden.dk