"En altopslugende psykologisk thriller, der vil tage pusten fra dig. Et must-read for enhver krimielsker."

– Goodreads ★★★★★

Kun de uskyldige

FØRSTE BOG I DEN INTERNATIONALE BESTSELLER-KRIMISERIE MED POLITIKOMMISSÆR TOM DOUGLAS

 

En mand er død. Morderen er en kvinde. Men hvilke hemmeligheder gemmer sig under overfladen, der er så forfærdelige at en mand måtte dø?

Da Laura Fletcher vender tilbage til sit hjem i Oxfordshire, og finder en horde af journalister foran porten, ved hun straks, at der er noget helt galt. Hun modtager den chokerende nyhed, at hendes mand er blevet brutalt myrdet, og ifølge politikommissær Tom Douglas er der ingen tvivl om, at morderen er en kvinde.

Laura er fanget i et ægteskab der har ført hende fra glamourøst femstjernet luksus i London, Venedig og Positano, til et dystert og faldefærdigt gods i det landlige Oxfordshire, og hun har lært at holde sine hemmeligheder tæt ind til kroppen. Men der er især én hemmelighed hun aldrig har delt med nogen, og hun er ikke alene. Det ser nemlig ud til, at alle kvinderne i hendes mands liv har noget at skjule.

”Dybt fascinerede og fængslende læs- ning, fyldt med dunkle motiver
og iskold ondskab.”

Amazon ★★★★

”Abbott har omhyggeligt skabt en verden af mystik, fordærvelse, sex, vold, manipu- lation og intriger med så mange lag, at man uden tvivl vil nå helt til den allersid- ste side før man forstår og værdsætter kompleksiteten i historien.”

Writing on the Rocks

 

"Fanger dig fra starten. Spækket med personer der dækker over mørke hemmeligheder og fordækte handlinger. Masser af fordrejninger - en vidunderlig start på en fantastisk krimiserie."

Compulsive Readers

 

”KUN DE USKYLDIGE er ikke en helt almindelig krimi. Der gemmer sig meget mere end man tror, under over aden i denne bog.”

Bibliophile Book Club ★★★★