Neil Strauss begyndte at skrive da han var 11 år gammel, og sendte sin første bog til flere forlag – men han fik aldrig noget svar. Uanfægtet fortsatte han med at skrive, og blev næsten besat af det. Besættelsen blev til et redaktørjob på Rolling Stone,  og et job som skribent for New York Times. Flere år senere bevægede han sig endelig væk fra sin computer for at infiltrere et hemmeligt netværk af scorekunstnere. Det resulterede i en bog baseret på hans oplevelser – Spillet – som vist sig at blive en New York Times bestseller.

 

Han har desuden skrevet flere andre bestsellere, såsom The Long Hard Road Out of Hell sammen med Marilyn Manson, The Dirt sammen med Mötley Crüe og How To Make Love Like A Pornstar sammen med Jenna Jameson. Senest har han skrevet Everyone Loves You When You’re Dead, der er en opsamling af hans mest vanvittige og sjælfyldte øjeblikke fra hans oplevelser sammen med musikere, kendisser og ikoner.

 

Neil bor i Los Angeles og har altid ønsket sig at eje to af hvert eksisterende dyr. Han elsker sandwiches med peanutbutter og bacon, at slås med gamle damer og at have folk til at redde sin seng.

»I vores samfund er det kvinderne der træffer valget angående sex, derfor bruger mænd så meget tid på at finde ud af hvordan de får dem til at træffe det valg.«

Neil Strauss