Rachel Abbott fortæller om sin store succes ved selvudgivelse.

Læs artiklen i 'The Guardian' her ...

Rachel Abbott er født lige udenfor Manchester, England, og har tilbragt det meste af sit arbejdsliv som administrerende direktør for et interaktivt mediefirma. I 2000 solgte hun firmaet og opfyldte en livslang drøm om at købe og istandsætte en gammel ejendom i Italien. Hun deler nu sin tid mellem sine hjem i Italien og Alderney, hvor hun skriver på fuld tid og netop har færdiggjort sin sjette roman.

Rachel udgav Kun de uskyldige i november 2011 i England, gennem Amazons selvudgiverprogram Kindle Direct Publishing. Blot tre måneder senere lå den nr. 1 på Amazons Kindle-bestsellerliste, hvor den holdt førstepladsen i fire uger, og var den næstbedst sælgende selvudgivne bog i 2012. Siden da har Rachel skrevet yderligere fire bestsellere.

I august 2015 bekræftede Amazon, at Rachel Abbott er Englands bedst sælgende uafhængige forfatter igennem de sidste fem år. Hun ligger endvidere nr. 14 på Amazons bestsellerliste over både traditionelle og uafhængige udgivelser, i samme femårs periode.

Hendes anden krimi Bag facaden udkommer her på forlaget d. 12. oktober 2017.

»En dag besluttede jeg mig for at udgive min bog for at se hvad der ville ske, og det ændrede mit liv fuldstændigt.« 

Hvad skiller bøgerne ud?

Hvis man spørger Rachel Abbott hvad der tiltrækker læserne ved netop hendes bøger, mener hun selv, at det handler om hovedpersonen – eller rettere det faktum, at der ikke er nogen hovedperson i hendes bøger.

»Selvom der er en gennemgående person i hele serien – politimanden Tom Douglas – er han aldrig hovedpersonen. Mange tror, at han er hovedpersonen, men det er han ikke. I alle mine bøger er der på én eller anden måde behov for en politimand, derfor er det ham der dukker op hver gang. Men historierne handler ikke om ham. De handler om almindelige mennesker, som læserne selv, der kæmper med alvorlige dilemmaer. Så selvom jeg har ham, er hovedpersonerne i mine historier meget forskellige. Jeg håber det er det, der får det til at fungere.«