Rachel Abbott fortæller om sin store succes ved selvudgivelse.

Læs artiklen i 'The Guardian' her ...

Rachel Abbott er født lige udenfor Manchester, England, og har tilbragt det meste af sit arbejdsliv som administrerende direktør for et interaktivt mediefirma. I 2000 solgte hun firmaet og opfyldte en livslang drøm om at købe og istandsætte en gammel ejendom i Italien. Hun deler nu sin tid mellem sine hjem i Italien og Alderney, hvor hun skriver på fuld tid og netop har færdiggjort sin sjette roman.

Rachel udgav Kun de uskyldige i november 2011 i England, gennem Amazons selvudgiverprogram Kindle Direct Publishing. Blot tre måneder senere lå den nr. 1 på Amazons Kindle-bestsellerliste, hvor den holdt førstepladsen i fire uger, og var den næstbedst sælgende selvudgivne bog i 2012. Siden da har Rachel skrevet yderligere fire bestsellere.

I august 2015 bekræftede Amazon, at Rachel Abbott er Englands bedst sælgende uafhængige forfatter igennem de sidste fem år. Hun ligger endvidere nr. 14 på Amazons bestsellerliste over både traditionelle og uafhængige udgivelser, i samme femårs periode.

»I alle mine bøger er der på én eller anden måde behov for en politimand, derfor er det ham der dukker op hver gang. Men historierne handler ikke om ham. De handler om almindelige mennesker, som læserne selv, der kæmper med alvorlige dilemmaer

Rachel Abbott, om dét at der ikke er nogen egentlig hovedperson i hendes krimiserie