ROMS SØJLER

FØRSTE DEL

Historical Novels Review:

”Fans af Bernard Cornwell vil stille sig i kø efter denne bog, og utålmodigt vente på den næste. Jeg læste den på én dag, så god var den.”

êêêêê

År 1033: Tancred de Hautevilles seks sønner er siden fødslen blevet oplært til at være krigere og følge i deres fars fodspor. Da de bliver nægtet at tjene deres hertug, drager de to ældste sønner, William og Drogo, sydpå for at prøve lykken som lejesoldater i det italienske magtopgør mellem Byzantium, Salerno, Capua og Den Katolske Kirke.

Samtidig har 16-årige Guaimar været vidne til normannernes forræderi mod hans far. Han sværger hævn ved at erobre det lensdømme tilbage, der blev stjålet af Pandulf, prinsen af Capua. Guaimar er forberedt på farerne ved at gå imod Pandulf, men ikke på sin søster Berengaras handlinger. Hun har nemlig sine egne planer, og indtager en dominerende rolle i den komplekse magtkamp i det sydlige Europa.

HÆVNENS SVÆRD

ANDEN DEL

Historical Novels Review:

”Denne roman er virkelig god! Den er livlig og stemningsmættet. En genial, velskrevet efterfølger til Normannerne.”

êêêêê

Italien, det 11. århundrede. Det byzantinske rige kontrollerer det meste af Europa med hård hånd, men Arduin af Fassano mener det er på tide at gøre oprør mod det østlige kejserrige, og sammen med sine lombardiske brødre tage det frodige Apulien tilbage.

Den byzantinske general Doukeianos udpeger Arduin til at beskytte byen Melfi, uvidende om hans forestående forræderi. Til at bevogte denne bastion hyrer Arduin de mest frygtede af alle de vestlige soldater: Normannerne.

Under ledelse af Rainulf Drengot og hans højre hånd William de Hauteville, er disse mænd Arduins bedste håb om at besejre det mægtige byzantinske rige …

SEJRHERRERNE

TREDJE DEL

Historical Novels Review:

”Historisk fiktion når det er allerbedst.          Denne serie er helt og holdent anbefalelsesværdig.”

êêêê

Gennem 25 år har Hauteville-brødrene kæmpet sig op fra et liv i fattigdom og anonymitet, til at blive den mest magtfulde krigerfamilie i den kristne del af verden. Nu er Roger, den yngste af brødrene, kommet til Italien, hvor også han viser sig at være en mægtig kriger og en snu politiker.

Men vejen til toppen er ikke nem; der er fjender alle vegne, og forræderi – både hemmelighedsfuldt og gennemskueligt – som skal besejres. Men blodets bånd er stadig stærkt brødrene imellem, og det er dette, mere end noget andet, der er drivkraften bag Hauteville-slægtens vej til magten, mens de med pavens velsignelse påbegynder det første virkelige korstog i det 11. århundrede.