Roms søjler

HISTORIE, EVENTYR, BRUTALITET OG MOD KOMBINERES MED SLAGKRAFTIG VIRKNING, I DENNE ENESTÅENDE OG FARVERIGE START PÅ REPUBLIK-TRILOGIEN.

Med barbarerne ved porten og fjender indenfor murerne, må to mænd kæmpe for at bevare republikken og verdens mægtigste imperium.

I en mørk hule kun oplyst af fakler, beder to unge drenge det sagnomspundne romerske orakel om at få et blik ind i deres fremtid. Spåkvinden tegner en blodrød ørn med udstrakte vinger: et forvarsel om døden. Skrækslagne, sværger Aulus og Lucius evig loyalitet overfor hinanden.

Tredive år senere står Aulus, Roms nye succesfulde general, overfor sit sværeste opgør. Barbariske rebeller holder hans kone fanget, og forlanger at de romerske legioner trækker sig tilbage fra deres land i bytte for hendes liv. I mellemtiden har Lucius opnået høj status i Senatet, en position han gerne misbruger. Men da Lucius mistænkes for at have arrangeret et mord, bliver selve fundamentet i republikken truet. Lucius og Aulus befinder sig på hver sin side af konflikten – måske vil profetien om den blodrøde ørn, alligevel gå i opfyldelse?

”En hektisk roman der sparker trilogien flot i gang.”

Aberdeen Press and Journal

”Fortalt med intelligens og begejstring. For læsere der kunne lide Conn Igguldens Cæsar-serie, er dette et must read.”

Historical Novel Society

Intens og spændende trilogi. Fascinerende og virkelig dygtigt fortalt. Historisk fiktion når det er allerbedst.”

Goodreads ★★★★★

”En nervepirrende og hæsblæsende saga.”

 The Good Book Guide