Forkynderen udkom i Australien november 2013 og i England maj 2014 - hør Dagmar fortælle hvordan det gik til.

Lyt også til dette mere dybdegående interview med Dagmar Winther på DR Kulturs netradio.

Sander Jakobsen er pseudonymet for den danske forfatter-duo Dagmar Winther og Kenneth Degnbol. FORKYNDEREN  er deres debutroman, som de selv har oversat til engelsk. De fik hurtigt tilbud fra flere agenter og da de valgte deres engelske agent viste det sig at være et godt valg. Det var nemlig hende, der fik solgt dem til det internationale forlag Little, Brown. Bogen udkommer på engelsk under titlen THE PREACHER i England maj 2014 og i Australien november 2013. Deres engelske forlag mente ikke at verden var klar til en forfatter-duo, derfor skulle de vælge et skandinavisk klingende navn. Dagmar og  Kenneth arbejder lige nu på den næste bog i serien.

Dagmar Winther er født i 1980 og er uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har arbejdet for Europa – Kommissionen i Bruxelles inden hun begyndte at undervise i journalistik på Rønde Højskole. Hun bor sammen med sin datter i Thorsager, nær Århus.

Kenneth Degnbol er født i 1972. Han har en kandidatgrad i musik og historie fra Århus Universitet, og har tilbragt fire år som konsulent inden han begyndte at undervise i filosofi og musik på Rønde Højskole. Han er far til tre og bor i Hornslet, ved Århus.

Se Sander Jakobsen i Go' Aften Østjylland

"Den dag, da de løslod hans kones morder fra Statsfængslet Østjylland, stod Thorkild Christensen parat udenfor. En septemberdag i Danmark, blå som i højskolesangen, men overraskende kold. Han havde oilskinsjakke på og fandt et par vanter fra sidste vinter i dens lommer. Han kunne se sin hvide ånde i eftermiddagslyset, han havde stået der længe."

Sådan starter Forkynderen.

Læs om bogen her ...