"Der er ikke tvivl om, at David Donachie ved, hvad han skriver om. Hans beskrivelser er levende, så jeg nemt kan forestille mig hvad de forskellige manøvrer både på land og på vand går ud på. Så hvis man er til krig og slag, så er Sejrherrerne den rette bog."

Bogblogger

Sejrherrerne

TREDJE OG SIDSTE DEL AF SAGAEN OM FAMILIEN HAUTEVILLE

Gennem 25 år har Hauteville-brødrene kæmpet sig op fra et liv i fattigdom og anonymitet, til at blive den mest magtfulde krigerfamilie i den kristne del af verden: De har vundet pavens tillid og den romerske kejsers respekt, og er frygtet i byen Byzans. Nu er Roger, den yngste af brødrene, kommet til Italien, hvor også han viser sig at være en mægtig kriger og en snu politiker.

Men vejen til toppen er ikke nem; der er fjender alle vegne, og forræderi – både hemmelighedsfuldt og gennemskueligt – som skal besejres. Men blodets bånd er stadig stærkt brødrene imellem, og det er dette, mere end noget andet, der er drivkraften bag Hauteville-slægtens vej til magten, mens de med pavens velsignelse påbegynder det første virkelige korstog i det 11. århundrede.

“Listigt sammensatte kampscener, der lugter af blod, sved, og spænding.”

The Literary Review  

”Forfatteren har helt bestemt lavet sit forarbejde og er en dygtig kunstner. Han formår at skabe utroligt livlige karakterer ved, på snedig vis, at væve historiske fakta ind i fortællingen.”

Bookpleasures.com

”Den sætter et livligt, autentisk præg på disse turbulente tider, sammensat med omhyggeligt indførte historiske detaljer.”

Historical Novels Review