Simon Lelic blev født i Brighton i 1976, og efter at have boet i ca. 10 år i London flyttede han sammen sin kone og deres tre små børn Barnaby, Joseph og Anja, tilbage til sin hjemby. Ud over at være forfatter driver Simon et import- og eksportfirma. I sin fritid læser han meget – da han mener, at han kan slippe af sted med at kalde det ’arbejde’ – og desuden dyrker han en del sport, såsom golf, tennis, snowboarding og karate. Simon siger selv at weekenderne, ligesom hans hjerte, tilhører familien.

Simon har en kandidatgrad i historie fra University of Exeter, men efter endte studier mente han, at han burde lære noget brugbart. Så han tog et kursus i journalistik. ”Ja, jeg ved det godt. Det skulle have været noget brugbart,” joker Simon. Han arbejdede som freelancer i en periode, inden han begyndte at arbejde med business-to-business publicering. Og nu skriver han romaner.

 

"Ikke nødvendigvis brugbart, heller, med det er sjovt, og vigtigt på sin egen måde,” mener Simon.

 

Simon Lelic er desuden forfatter til den prisvindende roman Rupture, samt den anmelderroste The Facility.

 

 

 

»Min mor tror, at alt hvad jeg skriver er resultatet af noget hun har gjort i min barndom. Det er ikke en afslappende oplevelse for hende.«

Simon Lelic