Slaverne i Tanzhou

slaver, Tanzhou, Wong, Kina, spænding, Sverige, København

Eliza Su har et problem. Hun er netop fyldt 31 og har dermed nået den alder hvor hendes barnebarnshungrende kantonesiske mor påstår, at Elizas livmoder snart vil begynde at visne og dø. Heldigvis er der en ny mand i Elizas liv. Love Bildt er alt hvad hun kunne drømme om: sexet, succesfuld, begavet og ovenikøbet med en krop som en græsk gud. Uheldigvis er han allerede gift – og desuden er han hendes chef.

Eliza er kommet langt siden sin opvækst under tarvelige kår i en forstad til Stockholm. Hendes forældre bor der stadig og driver Restaurant Hong Kong, de lokale alkoholikeres tilholdssted. Elizas stædighed og smukke ydre hjalp hende med at slippe væk og avancere i erhvervslivet. På trods af hendes unge alder er hun allerede næstkommanderende i et firma, der specialiserer sig i at hjælpe vestlige virksomheder i at etablere sig på det kinesiske marked.

Men da Eliza begynder efterforske en succesfuld svensk forretningsmand og hans sleske kinesiske partner, Henry Wu, bliver hun pludselig kastet ud i en verden med seksuelt slaveri og korruption.

Da hun slår en handel af med den lokale afdeling for den Kinesiske paramilitære organisation går det op for Eliza, at det er med livet som indsats. En katten-efter-musen jagt går ind og tager hende lige fra Kinas industriområder til milliardærklubberne i Hong Kong, og fra det svenske besættermiljø til slumkvartererne i København.

"Voldsom, actionfyldt og fantastisk underholdende. Det er længe siden jeg har nydt en svensk krimi så meget!"

Gunilla Wedding, Skånskan