Spillet

Spiller, Strauss, scoebibel, score, tricks

DEN INTERNATIONALE KULTSUCCES OG SCOREBIBLEN OVER DEM ALLE!

Hemmeligheden ved at komme i snak med kvinder, er simpelthen at vide, hvad man skal sige, og hvornår og hvordan man skal gøre det ... for kvinder er dødtrætte af fuldkommen ens fyre, som stiller de samme ens spørgsmål.

Kvinder yngler med forførere, der med ord og berøring forstår at antænde fantasierne i kvindens hjerne. Mænd tror, at hvis de ligner gennemsnittet, kan de forføre en bred vifte af kvinder. Forkert. Man skal specialisere sig. Hvis en fyr gerne vil forbedre sin chance for at møde kvinder, er han nødt til at lave om på sig selv. Og nu er det tilfældigvis sådan, at de egenskaber, som kvinder leder efter hos mænd, alle sammen er positive. Hvem siger, at det er OK at blive undervist i at køre på motorcykel, men det er  ikke OK at blive undervist  i at omgås kvinder? Rodfæst tanken om, at kvinder faktisk er lige så interesserede i sex - hvis ikke mere - som mænd er, når bare de ikke bliver presset til det. Når bare man ikke lyver for dem og ikke får dem til at føle sig billige. Enhver, som taler med en kvinde og samtidig spekulerer på, hvad hun tænker om ham, vil mislykkes. Enhver, som bliver taget i at tænke på at komme i bukserne på en kvinde, før hun er begyndt at tænke på, hvad han mon har i bukserne, vil mislykkes. Det seksuelle valg er et af de områder, hvor ingen kan være i tvivl om, at kvinderne har ubestridelig magt. Først i det øjeblik, hun har truffet et valg og affundet sig med det, bliver der vendt op og ned på forholdet - og manden kan som oftest vende tilbage til en position, hvor det er ham, der har magten over hende. Måske er det derfor, at kvinder overalt i verden, til mænds store ærgrelse, altid tøver med at sige ja. De bedste rovdyr ligger ikke i junglen med blottede tænder og udspilede kløer. Så holder byttet sig bare væk. De nærmer sig byttet langsomt og harmløst, vinder dets tillid - og slår til.

”… en både sjov og lærerig tur … Det var ganske god underholdning, og for single-mænd vil der være mange brugbare tips.”

Bookworm ★★★★★