NATMANDEN

"En virkelig god og velskrevet samt troværdig krimi." Frk. Bogorm

Larvik, Vestfold, en tåget november morgen. Da tågen trækker sig tilbage afsløres et kvindehoved på en stage midt på Larvik torv. Hendes identitet er ukendt men hun er øjensynligt meget ung.

Kriminalchef William Wisting står over for det mest groteske drab i sin karriere. Hele Norge er rystet, medierne kræver en hurtig opklaring og presset bliver ikke mindre da et nyt lig bliver draget op fra elvedybet. Efterforskningen bringer Wisting i kontakt med våbenhandlere, narkosmuglere og afslører en rå udnyttelse af de svageste i blandt os …

HULEMANDEN

"Norsk Glasnøgle-vinder ved hvad han skriver og taler om." Politiken ♥♥♥♥

Blot tre huse fra efterforskningsleder William Wistings eget hjem, har en mand siddet død foran sit tv i fire måneder. Dødsfaldet får ingen overskrifter i aviserne, men noget ved sagen vækker nysgerrigheden hos Wistings journalistdatter, Line.

Men netop som Line går i gang med sine undersøgelser, får politiet melding om et andet dødsfald. En mand bliver fundet på en granplantage, og han bærer præg af, at have ligget der længe. Et opsigtsvækkende fund på den døde bliver indledningen til en af de største menneskejagter i norsk kriminalhistorie. Det eneste der kan hindre politiet i deres efterforskning er hvis pressen får nys om det, der er under opsejling.

 

BUNDFALD

"Hører til toppen i den skandinaviske krimilitteratur." Krimicirklen

Den lille by Vestfold er klar til årets indryk af sommergæster da der, i løbet af en uge, skyller fire afkappede venstre fødder op på stranden. Wisting mistænker, at de har forbindelse til flere forsvindingssager i området: Ældre mænd, der sporløst forsvinder fra plejehjem.

Samtidig er Wistings journalist-datter Line i gang med en feature-artikel, der handler om rehabiliteringseffekten ved straf og soning. Hun interviewer blandt andre Ken Ronny Hauge, som er ude igen efter at have siddet inde i seksten år for drabet på en politimand – et drab han for øvrigt aldrig tilstod …

BLINDGYDE

"En rigtig god og velkomponeret krimi." Bogblogger

Sammen med sin et-årige datter flytter alenemoren Sofie Lund ind i et hus hun har arvet efter sin morfar. Morfaren var en svært vanskelig og tilmed berygtet mand, og Sofie har betalt nogen for at nedvaske huset, og tømme det for alle hans efterladenskaber. Det eneste der står tilbage er et låst pengeskab, boltet til gulvet i kælderen.

Men der ligger noget i pengeskabet. Noget, der vil overraske ikke bare Sofie, men alle på politigården i Larvik. Et fund, som vil sætte fart i en sag, der har plaget førstebetjent William Wisting længe, og som har gjort ham til målskive for stor kritik både internt og i medierne.

VINTERLUKKET

”Spændende og sympatisk politikrimi." Politiken ♥♥♥♥

Ove Bakkerud har planer om at tilbringe en sidste stille uge i sit sommerhus inden det skal lukkes ned for vinteren. Men da han ankommer finder han en hytte i totalt kaos og i nabohytten ligger en mand, der er blevet mishandlet til døde.

Drabschef William Wisting har set groteske drab før, men den desperation han nu er vidne til er ny for ham. Det er som om nogen har alt at vinde, og meget lidt at tabe. Uroen bliver ikke mindre da de finder flere ilde tilredte lig i den forladte skærgård – og så begynder der at falde døde fugle fra himlen …

JAGTHUNDENE

"Realistisk, rolig og norsk, når det er bedst." Politiken ♥♥♥♥♥

For 17 år siden var William Wisting efterforskningsleder på en af landets mest medieomtalte straffesager, om den unge Cecilia Linde, der blev fundet myrdet. Nu er det kommet for dagen, at beviserne der fældede gerningsmanden var falske. Wisting bliver suspenderet, under mistanke for at have forfalsket bevismaterialet og medierne lugter blod.

Med hjælp fra sin journalistdatter Line, forsøger han at finde ud af hvem af deres egne, der forfalskede beviserne og hvad der egentlig skete dengang. Men så forsvinder endnu en ung kvinde, og det bliver starten på et nervepirrende kapløb ...